keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Marmoroitu fudge

  • Raaka-aineet:
  • 1 prk kondensoitumaito
  • 200-250 g maitosuklaata
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 200g valkosuklaata
  • punaista elintarvikeväriä
  • Pähkinärouhetta
  • Ohjeet:
  • Rouhi suklaat.
  • Ota esiin kaksi kattilaa.
  • Laita toiseen kattilaan 1 dl kondensoitua maitoa, sekä rouhittu valkosuklaa.
  • Laita toiseen loput kondensoidusta maidosta, sekä rouhittu maitosuklaa,vaniljasokeri ja pähkinärouhe.
  • Laita molemmat kattilat levylle ja sekoita kunnes suklaa sulaa.
  • Lisää valkosuklaaseokseen punaista elintarvikeväriä. 
  • Toimi nopeasti. Ota tummasta suklaaseoksesta erilleen pieni määrä.
  • Kaada loput vuokaa ja levitä päälle valkosuklaa seos.
  • Laita päälle vielä sivuun laittamasi maitosuklaaseos nokareittain. 
  • Vetele pintaan veitsellä kuviota.
  • Laita jääkaappiin hyytymään n. 2h ajaksi tai yön yli, kunnes levy on tarpeesi jähmettynyt leikkaamista varten. 
  • Leikkaa sopiviksi paloiksi ja säilytä fudget jääkaapissa. Kestää myös pakastamisen.

Alkuperäinen resepti täältä.
Fudge sopii hyvin myös lahjaksi c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti