- Raaka-aineet:
- 1 prk kondensoitumaito
- 200-250 g maitosuklaata
- 2 tl vaniljasokeria
- 200g valkosuklaata
- punaista elintarvikeväriä
- Pähkinärouhetta
- Ohjeet:
- Rouhi suklaat.
- Ota esiin kaksi kattilaa.
- Laita toiseen kattilaan 1 dl kondensoitua maitoa, sekä rouhittu valkosuklaa.
- Laita toiseen loput kondensoidusta maidosta, sekä rouhittu maitosuklaa,vaniljasokeri ja pähkinärouhe.
- Laita molemmat kattilat levylle ja sekoita kunnes suklaa sulaa.
- Lisää valkosuklaaseokseen punaista elintarvikeväriä.
- Toimi nopeasti. Ota tummasta suklaaseoksesta erilleen pieni määrä.
- Kaada loput vuokaa ja levitä päälle valkosuklaa seos.
- Laita päälle vielä sivuun laittamasi maitosuklaaseos nokareittain.
- Vetele pintaan veitsellä kuviota.
- Laita jääkaappiin hyytymään n. 2h ajaksi tai yön yli, kunnes levy on tarpeesi jähmettynyt leikkaamista varten.
- Leikkaa sopiviksi paloiksi ja säilytä fudget jääkaapissa. Kestää myös pakastamisen.
Alkuperäinen resepti täältä.
Fudge sopii hyvin myös lahjaksi c:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti