lauantai 14. marraskuuta 2015

Oreojuustokakku


  • Raaka-aineet
  • Pohja:
  • 175 g oreo-keksejä
  • 50-75g voita
  • Juustokakkumassa:
  • 5 dl kermaa
  • 400 g tuorejuusto
  • 1 ½ dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl appelsiinimehua
  • 120 g oreo-keksejä
  • Ohjeet
  • Pohja:
  • Murskaa keksit ja sulata voi.
  • Sekoita ne keskenään ja painele iropohjavuan pohjalle (n. 23 cm)
  • Juustokakkumassa:
  • Vispaa kerma.
  • Vatkaa toisessa kulhossa tuorejuusto, sokerit ja mehu n. 3 minuutin ajan.
  • Lisää juustomassa kermaa ja vatkaa tasaiseksi.
  • Murskaa keksit sopivan kokoisiksi paloiksi ja nostele kakkumassaan varovasti.
  • Kaada seos vuokaan ja laita se pakkaseen vähintään 6 tunnin ajaksi.
  • Korisele kakku.

Alkuperäinen resepti täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti