- Raaka-aineet:
- Rieskoja
- 1 prk tonnikalaa (Riittää kahteen rieskaan puoliksi)
- Salaattia
- Ruohosipulituorejuustoa/valkosipulituorejuustoa
- Ruohosipulia
- Coctailtikkuja
- Ohjeet:
- Valitse haluamasi määrä rieskoja ja voitele ne kauttaaltaan tuorejuustolla.
- Levitä tonnikala koko rieskalle.
- Huuhtele salaatti ja revi sopivia paloja.
- Asettele ne sitten rieskan puoleen väliin limittäin.
- Leikkaa ympäriinsä ruohosipulia.
- Kääri rieskat rullalle ja leikkaa sopiviksi paloiksi.
- Työnnä jokaisesta lävitse coctailtikku.
Siltä varalta, että rullat halutaan valmistaa paljon ennen tarjoilua, tulisi ne rullaamisen yhteydessä kääriä myös kelmuun ja laittaa jääkaappiin odottamaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti