sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Tonnikalarieskarullat


  • Raaka-aineet:
  • Rieskoja
  • 1 prk tonnikalaa (Riittää kahteen rieskaan puoliksi)
  • Salaattia
  • Ruohosipulituorejuustoa/valkosipulituorejuustoa
  • Ruohosipulia
  • Coctailtikkuja

  • Ohjeet:
  • Valitse haluamasi määrä rieskoja ja voitele ne kauttaaltaan tuorejuustolla.
  • Levitä tonnikala koko rieskalle. 
  • Huuhtele salaatti ja revi sopivia paloja.
  • Asettele ne sitten rieskan puoleen väliin limittäin.
  • Leikkaa ympäriinsä ruohosipulia. 
  • Kääri rieskat rullalle ja leikkaa sopiviksi paloiksi. 
  • Työnnä jokaisesta lävitse coctailtikku.


Siltä varalta, että rullat halutaan valmistaa paljon ennen tarjoilua, tulisi ne rullaamisen yhteydessä kääriä myös kelmuun ja laittaa jääkaappiin odottamaan. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti