Letut suolaisella täytteellä
- Raaka-aineet
- Taikina:
- 5 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 3/4 suolaa
- 1 tl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl öljyä
- Täyte:
- 250 g kinkkua
- 200g kermaviiliä
- 200g raejuustoa
- 2 kpl tomaattia
- 1 kpl kevätsipulia tai puolikas punasipuli
- ½ tl mustapippuria
- 2 rkl ruohosipulia
- Ohjeet
- Taikina: n. 10 lettua
- Vatkaa munat ja maito kulhossa.
- Lisää jauhot, suola, sokeri ja lopuksi öljy.
- Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
- Paista öljyssä.
- Täyte:
- Sekoita täytteen ainekset keskenään.
Alkuperäisiä reseptejä
1 &
2 käytetty soveltaen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti