keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Letut suolaisella täytteellä


  •  Raaka-aineet
  • Taikina:
  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 3/4 suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl öljyä
  • Täyte:
  • 250 g kinkkua
  • 200g kermaviiliä
  • 200g raejuustoa
  • 2 kpl tomaattia
  • 1 kpl kevätsipulia tai puolikas punasipuli
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 rkl ruohosipulia
  • Ohjeet
  • Taikina: n. 10 lettua
  • Vatkaa munat ja maito kulhossa.
  • Lisää jauhot, suola, sokeri ja lopuksi öljy.
  • Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
  • Paista öljyssä.
  • Täyte:
  • Sekoita täytteen ainekset keskenään.

Alkuperäisiä reseptejä 12 käytetty soveltaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti