maanantai 28. maaliskuuta 2016

Tuore kanapizza

Raaka-aineet:
Taikina:
2 dl lämmintä vettä
1 tl kuivahiivaa
4-6 dl vehnäjauhoja
2 rkl ruokaöljyä
1 rkl

Täyte:
Kebab/BBQ-kastike
Marinoituja kanasuikaleita
Juustoraastetta
Jäävuorisalaattia
Tomaattia
Kurkkua
Salaattikastiketta

Ohjeet:
- Sekoita hiiva kädenlämpoiseen veteen.
- Lisää öljy ja suola ja sekoita.
- Lisää jauhot osissa ja pyöritä taikinasta pallo.
- Jaa pallo kahteen osaan ja levitä suorakulmion muotoinen pohja leivinpaperille.
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

- Paista kanasuikaleet kypsiksi ja mausta valitsemillasi mausteilla.
- Leikaa pestyt salaatit ja tomaatit.
- Levitä koko pohjan päälle kebabkastiketta.
- Lisää kanasuikaleet pohjan keskelle pitkin pituutta ja laita juustoraastetta päälle.
- Paista uunissa n. 8 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut.
- Lisää salaatti, kurkku, tomaatti ja salaatti kastike.
- Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti