- Raaka-aineet
- Kuppikakut:
- 3-4 dl vehnäjauhoja
- 1,5 dl sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 munaa
- 0,75 dl maitoa
- 0,5 dl vahvaa kahvia
- 100 g voisulaa
- pähkinöitä
- suklaata
- Ohjeet
- Sekoita kuivat ainekset keskenään
- Lisää kuivien ainesten päälle voisula, munat, kahvi sekä maito.
- Sekoita lusikalla sekaisin.
- Kääntele paloiteltu suklaa ja pähkinät taikinaan.
- Annostele vuokiin ja paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 14 minuuttia.
- Anna jäähtyä, kuorruta, koristele ja nauti!
- Raaka-aineet
- Kuorrutus:
- 2,5 dl vispikermaa
- 150 g taloussuklaata
- nonparellejä tms
- Ohjeet:
- Vispaa kerma vaahdoksi.
- Sulata suklaa ja valuta hieman säähtyneenä kermavaahdon sekaan samalla vispaten.
- Pursota välittömästi kuppikakkujen päälle ja koristele esimerkiksi nonparelleillä ja sulatetulla suklaalla.
Tätä ja
tätä reseptiä käytetty sovellettuna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti