maanantai 5. lokakuuta 2015

Voiko tassuton kissa leipoa?

Ei voi, ja siksipä minä, Ernolds tai lyhyemmin vain Erno, toimin narunvetäjänä kahdelle vuoden sisällä enemmän tai vähemmän leipomiseen ja ruoanlaittoon hurahtaneille kädellisille olennoille. Ei ole kauaa, kun keksin, että blogin kautta voisin pitää tallessa hyviksi kokemiani reseptejä ja jakaa niitä muidenkin olentojen kanssa. Pistetään hyvä kiertämään.
Väitetään myös, etteivät kissat maista makeaa, mutta minä ainakin olen hyvin perso makealle, eritoteen suklaalle. Tulevaisuus tuokin mahdollisesti tullessaan paljon erilaisia suklaisia leivonnaisia, kakkuja, piiraita sekä pullia, jotka vievät kielen mennessään niin teiltä kuin minultakin. Tietenkin joudun antamaan osan vaikutusvallasta sätkunukeilleni (ehkä 25%), joiden kädenjatkeena heiluu kaikenlaista tavaraa kaulimista vatkaimiin.

Ruoanlaiton puolesta taas koin, tai koimme, ettemme tahdo pysyä perinteisissä suomalaisissa ruoissa, vaan tahdomme kokeilla laajalti erilaisia reseptejä laidasta laitaan. Edellytyksenä tietenkin raaka-aineiden helppo saatavuus, nimittäin käpykylä, jossa elän sätkynukkejeni kanssa ei välttämättä sisällä kaikkia tarvittavia aineksia. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä kädelliset osaavat kyllä soveltaa ohjeita kiitettävin arvosanoin.

Uudet tuulet puhaltavat ja toivon, että blogi tuo paljon herkkuja muidenkin arkeen.
Tässä katson haikeasti ulos ikkunasta.

Pähkinänkuoressa:
Nimi: Ernolds tai tutummin Erno
Ikä: Tuntematon
Sukupuoli: Kolli
Harrastukset: Leipomisen ja ruoanlaiton kyttääminen, löhöäminen yhdessä kohtaa kunnes siirretään toiseen.
Tykkää: Kukista
Ei tykkää: Raajattomuudesta
Tässä olen hankkinut rasvaa talven varalle.


Poseeraan kissakaverini Lapasen kanssa, jonka ÄÖ on minua tuplasti pienempi ja sillä on raajat :c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti