Tomaattiset fetalihapullat
- Raaka-aineet:
- Spaghettia oman käytön mukaan.
- Lihapullat:
- 400g nauta-sikajauhelihaa
- 1 prk fetajuustoa/salaattijuustoa
- 1 dl korppujauhoa
- 2dl vettä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1½ tl suolaa
- mustapippuria
- valkosipulijauhetta
- soijaa
- ketsuppia
- 1 kananmuna
- Kastike:
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 prk ruokakermaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- mustapippuria
- paprikajauhetta
- soijaa
- suolaa
- valkosipulijauhetta
- Ohjeet:
- Laita korppujauhot kulhoon, kaada vesi päälle ja jätä turpoamaan.¨
- Silppua sipuli ja kynnet ja nakkaa kulhoon.
- Perään mausteet, kananmuna sekä fetajuustokuutiot.
- Lopuksi jauheliha.
- Sekoita massa kunnolla sekaisin ja jätä odottamaan.
- Kaada tomaattimurska pannulle ruokakerman kanssa ja jätä lämpiämään.
- Sillä välin silppua sipuli ja kynnet ja lisää ne kastikkeeseen.
- Mausta kastike oman makusi mukaan. Anna hautua hetken.
- Tässä välissä voit myös laittaa spaghetit kiehumaan.
- Pyöritä jauhelihamassasta palloja ja aseta ne kastikkeen sekaan kypsymään.
- Kääntele pullia välillä tasaisen kypsymisen auttamiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti