sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Tomaattiset fetalihapullat


  • Raaka-aineet: 
  • Spaghettia oman käytön mukaan.
  • Lihapullat:
  • 400g nauta-sikajauhelihaa
  • 1 prk fetajuustoa/salaattijuustoa
  • 1 dl korppujauhoa
  • 2dl vettä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • valkosipulijauhetta
  • soijaa
  • ketsuppia
  • 1 kananmuna
  • Kastike:
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 prk ruokakermaa
  • 1 sipuli 
  • 2 valkosipulinkynttä
  • mustapippuria
  • paprikajauhetta
  • soijaa
  • suolaa
  • valkosipulijauhetta
  • Ohjeet:
  • Laita korppujauhot kulhoon, kaada vesi päälle ja jätä turpoamaan.¨
  • Silppua sipuli ja kynnet ja nakkaa kulhoon.
  • Perään mausteet, kananmuna sekä fetajuustokuutiot.
  • Lopuksi jauheliha.
  • Sekoita massa kunnolla sekaisin ja jätä odottamaan.
  • Kaada tomaattimurska pannulle ruokakerman kanssa ja jätä lämpiämään.
  • Sillä välin silppua sipuli ja kynnet ja lisää ne kastikkeeseen.
  • Mausta kastike oman makusi mukaan. Anna hautua hetken.
  • Tässä välissä voit myös laittaa spaghetit kiehumaan.
  • Pyöritä jauhelihamassasta palloja ja aseta ne kastikkeen sekaan kypsymään.
  • Kääntele pullia välillä tasaisen kypsymisen auttamiseksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti