torstai 4. helmikuuta 2016

Smoothiekakku


Raaka-aineet
Pohja:
100g voita
300-400g keksejä
1. kerros
200g mustikoita
125g maustamatonta maitorahkaa
125g kunigatar maitorahkaa
2 banaania
2 rkl sitruunamehua
3 rkl vettä
sokeria maun mukaan
4 liivatetta
2. kerros
300-400g mansikoita
125g maustamatonta maitorahkaa
125g kunigatar maitorahkaa
2 banaania
3 rkl sitruunamehua
3 rkl vettä
sokeria maun mukaan
4 liivatetta

Ohjeet:
- Murskaa keksit ja sulata voi.
- Yhdistä keksit ja voi, ja painele irtopohjavuoan pohjalle.
- Laita vuoka jääkaappiin 1. smoothiekerroksen tekemisen ajaksi.
- Soseuta mustikat ja banaanit sileäksi seokseksi.
- Lisää seokseen maitorahkat ja sokeria mauan mukaan.
- Laita liivatteet kylmään veteen.
- Kuumenna sitruunamehun ja veden seos.
- Liuota liivatteet sitruunan ja veden seokseen.
- Lisää ne smoothieen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
- Kaada 1. kerros kakkuvuokaan ja laita jääkaappiin jähmettymään noin kolmeksi tunniksi.
- Kun 1. kerros on jähmettynyt, aloita tekemään 2. kerrosta.
- Soseuta mansikat ja banaanit sileäksi seokseksi.
- Lisää seokseen maitorahkatja sokeria maun mukaan.
- Laita liivatteet kylmään veteen.
- Kuumenna sitruunamehun ja veden seos.
- Liuota liivatteet sitruunan ja veden seokseen.
- Lisää ne smoothieen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
- Kaada mansikkasmoothie kerrokseksi 1. päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään kolmen tunnin ajaksi.
- Kun kakku on kokonaan hyytynyt, nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti