torstai 18. helmikuuta 2016

Jauheliha-munakasrulla


Raaka-aineet:
5 kpl kananmunia
5 dl maitoa 
1½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 rkl öljyä
Täyte:
½ öljyä
400g jauhelihaa
2 kpl sipulia
Kirsikkatomaatteja kuutioina
Paprikaa
Juustoa
Ruokakermaa
Valkosipulijauhe
Soija
Suola

Ohjeet:
- Vatkaa munien rakenne rikki.
- Lisää joukkoon maito, suola, jauhot ja öljy.
- Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille,
- Paista munakasta 30 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Anna jäähtyä.
- Valmista täyte pohjan paistuessa uunissa.
- Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipulit, paprikat, mausteet, juusto sekä ruokakerma. Lopuksi tomaatit.
- Levitä täyte munakaspohjan päälle ja pyöritä leivinpaperia apuna käyttäen levy tiukalle rullalle, Voit tässä vaiheessa halutessasi lisätä päälle juustoraastetta.
- Paista munakasrullaa uunissa vielä 10 minuuttia.

Alkuperäinen ohje täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti