sunnuntai 24. tammikuuta 2016
Passionpannacotta
Raaka-aineet:n. 4 annosta
3 passionhedelmää
3 liivatelehteä
2,5dl kuohukermaa
2,5 dl jogurttia (Esim. bulgarialaista, kreikkalaista tai turkkilaista)
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Ohjeet:
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
- Halkaise passionit ja lusikoi hedelmäliha pieneen astiaan.
- Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
- Lisää vaahtoon jogurtti ja sokerit, sekoita tasaiseksi.
- Purista liivatteista liika vesi ja liota ne tilkkaan kiehuvaa kuumaa vettä.
- Lisää liivatteet kerma-jogurttiseokseen ohuena nauhana varovasti sekoittaen. Älä vatkaa.
- Lusikoi seosta tarjoiluastioihin ja lisää passionia halutessasi raidaksi.
- Täytä astiat lopulla seoksella.
- Anna hyytyä viileässä vähintään tunnin ajan.
Alkuperäinen resepti täältä.
Tunnisteet:
helppo,
leivonnainen,
leivonta,
leivos,
makea,
pannacotta,
passion,
pehmeä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti