sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Passionpannacotta


Raaka-aineet:n. 4 annosta
3 passionhedelmää
3 liivatelehteä
2,5dl kuohukermaa
2,5 dl jogurttia (Esim. bulgarialaista, kreikkalaista tai turkkilaista)
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Ohjeet:
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
- Halkaise passionit ja lusikoi hedelmäliha pieneen astiaan.
- Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
- Lisää vaahtoon jogurtti ja sokerit, sekoita tasaiseksi.
- Purista liivatteista liika vesi ja liota ne tilkkaan kiehuvaa kuumaa vettä.
- Lisää liivatteet kerma-jogurttiseokseen ohuena nauhana varovasti sekoittaen. Älä vatkaa.
- Lusikoi seosta tarjoiluastioihin ja lisää passionia halutessasi raidaksi.
- Täytä astiat lopulla seoksella.
- Anna hyytyä viileässä vähintään tunnin ajan.

Alkuperäinen resepti täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti