sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Mozzarellalihapullat


Raaka-aineet:
400g jauhelihaa
1 ps mozzarellaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2-3 dl korppujauhoja
3 dl vettä
0,5 dl kreikkalaista jogurttia
0,5 dl tuorejuustoa
Valkosipulijauhetta
Soijaa
Yrttiseosta
Suolaa
Mustapippuria
Kastike:1 prk tomaattimurskaa
Kreikkalaista jogurttia
Soijaa
Valkosipulijauhe
Yrttiseosta
Suolaa
Mustapippuria
Hunajaa
Sitruunamehua
Dansukker tummaa siirappia

Ohjeet: 

- Pistä uuni lämpiämään 200 asteeseen.
- Laita korppujauhot ja vesi astiaan. Anna turvota.
- Silppua sipuli ja valkosipuli. Heitä korppujauhojen sekaan.
- Lisää jogurtti, tuorejuusto ja mausteita oman maun mukaan.
- Lisää jauheliha. Sekoita hyvin.
- Leikkaa mozzarella kuutioiksi.
- Pyörittele jauhelihataikinasta palloja ja työnnä pallon sisälle 1-2 kuutiota mozzarellaa.
- Laita pullat uuniin n. 20-30 minuutiksi,
- Pullien ollessa uunissa valmista kastike.
- Kiehauta kattilassa tomaattimurska ja jogurtti.
- Lisää seokseen mausteita oman maun mukaan.
- Tarjoile esimerkiksi pastan kanssa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti