sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Luumu-kanelijuustokakku

Raaka-aineet:
Pohja:
200 g pipareita
80 g voita
Täyte:
4 dl kermaa
1 prk Valion luumu-kanelirahkaa
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
½ dl sokeria
½ kanelia
2 reilua rkl luumumarmeladia
6 liivatelehteä
6 rkl vettä
Ohjeet:
- Murskaa keksit ja lisää siihen sulatettu voi.
- Painele hellästi n.24 cm irtopohjavuoan pohjalle.
- Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
- Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää notkistettu tuorejuusto, luumu-kanelirahka, kaneli ja luumumarmeladi.
- Kiehauta vesi kattilassa ja sulata siihen liivatelehdet.
- Kaada ohuena nauhana samalla sekoittaen täytteeseen.
- Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin neljä tuntia tai mieluummin yön yli.
- Koristele haluamallasi tavalla.
- Nauti c:

Alkuperäinen resepti täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti